Verkoop en service hardware

IT Solution levert ICT  diensten aan organisaties die hun systeembeheer en gebruikersondersteuning willen uitbesteden. Vanuit het servicecentrum van IT Solution in Medemblik worden de netwerken, servers, werkstations en backup van de klant bewaakt en beheerd. Specialisten van IT Solution  bieden uw advies op diverse gebieden zoals o.a. Virtualisatie met Hyper-V en of VMware, Storage and Networking en kunnen deze projecten turn-key voor uw uitvoeren.

Daarvoor zijn Hard en Software vereist.
IT Solution is Preferred Partner van Hewlett Packard en Dell. HP en Dell zijn wereldwijd een van de meest toonaangevend leveranciers op het gebied van Hardware en bieden een breed pakket van diensten.
Consolidatie is voor IT Solution geen modewoord, maar dagelijkse praktijk. Een aantal van onze klanten worden  al ondersteunt sinds 1998 bij al hun automatiseringswensen. We hebben dus ruimschoots ervaring n de ICT dienstverlening en ondersteuning van hard en software. Waarbij we de nieuwe trends nou gezet volgen. Virtualisatie is dan ook iets wat we veel toepassen bij groot en klein.

Vrijvlijvend adviesgesprek?

Klant aan het woord